Le PhotoBooth bij een bruiloft

Le PhotoBooth bij een bruiloft: Twee in een

Le Photo Booth van foto-n-go
Le Photo Booth van foto-n-go

Alle familieleden, gasten en vrienden zijn uitgenodigd voor jullie bruiloft. Ze komen naast jullie staan met veel plezier. Ze hebben, net als jullie veel aandacht besteed aan hun kleding en stijl. Het is het feest waar jullie op hopen. Prachtig begin, he? Geef dan je feest een extra boost met Le PhotoBooth van foto-n-go.

Geef jezelf een mooi cadeau – de beste en mooiste foto’s van jezelf maar ook van je allerliefste dierbaren, en geef ze bovenop een geweldige activiteit. Dan is mijn PhotoBooth de perfecte verbinding tussen jullie bruiloft  en je gasten. Waarom?

Le PhotoBooth is een bindende activiteit

Kies je Le PhotoBooth tijdens je receptie of tijdens het feest? Bij allebij deze momenten werkt het uitstekend omdat het werkt als een magneet en trekt continue enthousiast publiek. Jullie gasten hebben dan een extra ruimte om door te slingeren, binnen of buiten, met of zonder stukje taart, met of zonder attributen voor de foto. Het is vrolijk, vrij en brengt een zeer positieve sfeer tijdens de bruiloft.

Fantastische portretten

Om fantastische portretten te maken heb je een paar ingrediënten nodig. Daarvoor is het meest belangrijke de fotograaf. Omdat ik, als ervaren portretfotograaf de fotosessie begeleid, zal ik altijd jullie gasten helpen om met hun beste profiel voor de camera te staan.

Daarnaast moet je een goed apparaat hebben. Deze PhotoBooth is geen eenvoudige machine gekoppeld met een telefoon of ipad. Het is een zeer professioneel en enthousiast fotograaf met professioneel apparaat; licht, fototoestel en lens.

En jullie hebben mooie foto’s van iedereen, plus een leuk activiteit, vrolijk voor jullie klanten!

Feest me Le PhotoBooth van foto-n-go
Feest me Le PhotoBooth van foto-n-go

Met of zonder bruidsreportage

Weet je dat je ook een fotoreportage kan koppelen,  maar het is absoluut niet verplicht. Heb je al een andere fotograaf geboekt voor jullie dag? Dat is prima, ik kan makkelijk werken naast andere collega’s. Heb je nog geen bruidsfotograaf ingehuurd? Kijk dan hier voor mijn Exclusieve bruidsreportages, of hier voor mijn Budget trouwreportages.

Aanbieding

Het is wel het beste als je me ook voor een bruidsreportage boekt. En daarvoor gun ik jullie een mooie aanbieding! Kiezen jullie voor een reportage samen met Le PhotoBooth van foto-n-go? Dan bied ik jullie graag 10% korting op Le PhotoBooth!

Kijk ook af en toe op onze aanbiedingspagina.

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark