Trouwfotograaf  Cyrille Maratray kent de sfeer van Amsterdam!

Trouwen in Amsterdam? Hier is jullie trouwfotograaf!

Gaan jullie trouwen in Amsterdam? In de loop van de tijd heb ik veel trouwlocaties bezocht o.a. Het West-Indisch huis, de Stopera, De Rode hoed, Het Grachtenhuis, Westerliefde, Huize Frankendael, het Tropenmuseum… En hotels; het American hotel op het Leidseplein, het Amstel hotel, Grand Hotel Krasnapolsky, Hotel Sofitel Legend The Grand, het Lloyd hotel… Noem maar op!
Het is altijd anders in Amsterdam en elk stel heeft zijn eigen karakter aangepast in deze stad Elk stel is hier verder van de ‘norm’. Daarom is het belangrijk om voor een fotograaf te kiezen met ervaring die soepel en flexibel is.

Ik wil voorbeelden zien!

Trouwen in Amsterdam? Ik hou ook van Amsterdam!

Zoveel gezichten; elke buurt bied een andere sfeer, van klassiek tot modern, van rustig tot druk. Zo’n diversiteit in Nederland ken ik niet. En de stellen zijn hier ook zeer gevarieerd. De sfeer van de bruiloften in Amsterdam is anders dan in de rest van Nederland. Het heeft zeker te maken met de verschillende locaties, de gekozen activiteiten, maar vooral van de gasten die uitgenodigd zijn voor de bruiloft. Ik pas me aan het ritme aan, en maak een reportage die datgene weerspiegelt hoe jullie die dag beleefd hebben. Geen copie, echt op maat, echt uniek.

Trouwen in Amsterdam, bij trouwfotograaf Cyrille Maratray
Trouwen in Amsterdam, trouwfotograaf Cyrille Maratray – foto-n-go

Klein, intiem, of een knaller van een feest, alles kan.

Vaak maak ik Exclusieve reportages in Amsterdam. De dag begint bij de kapper, rustig opbouwen met een paar dames en een kopje koffie. Dan terug naar de hotelkamer of appartement voor de andere voorbereidingen.

In Amsterdam trouwen Jon en Sophie. Sophie sliep in het American hotel op het Leidseplein terwijl Jon in hun appartement in de Jordaan verbleef. Om deze foto’s te maken ben ik 5 keer heen en weer gefietst. Ik wilde de complete ontwikkeling van de voorbereidingen vastleggen!

Foto’s maken is keuzes maken

Als ik een bruidsreportage maak, dan pas ik me aan de sfeer van de bruiloft aan wat jullie als bruidspaar, willen ontvangen voor de foto’s.

Vinden jullie dat het geweldige Amsterdam te druk is? Dan ga ik me meer focussen op dit aspect en een andere spanning zoeken. Willen jullie liever een rustige uitstraling voor jullie foto’s? Dan kan ik op precies dezelfde plek, hetzelfde moment een andere invalshoek, andere settings en een toestel gebruiken. Dan worden de foto’s compleet anders!

Neem contact op.