Een origineel verjaardagscadeau? Een fotoshoot tiener!

Een fotoshoot voor je tiener: Sweet sixteen

Wat een leuk idee dacht ik: “Sweet sixteen”. Ouders hebben een middag programma georganiseerd voor de 16de verjaardag van hun dochter. Eerst gaat de tiener samen met haar vrienden naar een workshop visagie. Daarna wordt er een fotoshoot gemaakt. Portretten maken en fotoshoot tiener. Dat is precies waar ik goed in ben!

De ijsbreker: Een eerste voorbereidend shot.

Ik ging op pad met mijn mobiele fotostudio. Na de installatie van het materieel op de feestlocatie waar alle vrienden aanwezig waren, wilde ik meteen het ijs breken. Vervolgens bereidde ik mijn een eerste fotoshot voor door te starten met een koud portret, dus zonder glimlach. Mijn bedoeling was om een onpersoonlijk beeld vast te leggen, bijvoorbeeld zoals iemand die wordt geportretteerd voor een gevangenis foto.

fotoshoot tiener
fotoshoot tiener

Het resultaat was direct. Niet alleen had ik al een geweldige serie gemaakt. Ik had al contact met iedereen en was dus een duidelijk onderdeel van de middaggebeurtenis.

Tweede deel: Een mini fotoreportage tijdens de workshop

Tijdens de workshop probeer ik zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven, zoals bij al mijn reportages. Vanuit een vertrouwelijke sfeer creër ik actiefoto’s die een mooi verhaal vertellen.

Verjaardagscadeau-fotoshoot
Verjaardagscadeau-fotoshoot

 

Het moment supreme: De fotoshoot!

Voor een optimaal resultaat heb ik een aardige set lampen, die makkelijk te verplaatsten zijn. Dat is belangrijk om afwisseling te hebben. Voor elke persoon maak ik 2 series: een voor een witte muur en de andere voor een muur met wand decoratie.

Vanzelfsprekend komen de persoonlijke eigenschappen van degene die ik fotografeer tot uitdrukking. Gelukkig hadden alle dames een bijzondere uitstraling waardoor mijn inspiratie continu werd geprikkeld.

Het resultaat

Een foto is meer waard dan woorden 🙂 Hieronder zie je hoe ik iedereen heb geportretteerd. Iedereen is anders, zo zijn ook de foto’s.

Wil je ook een fotosessie?

Tieners, ouders en grootouders hebben veel plezier. Dus niet alleen tijdens de fotoshoot maar ook door de kwaliteit van de foto’s die van een hoog niveau zijn.  Daardoor kan de volgende generatie nog nagenieten van deze activiteit.

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

Meer weten?