Reacties

Reacties

“Wow, we hadden op zijn website al gezien dat Cyrille mooie foto’s kon maken, maar de reportage van onze trouwdag was toch nog mooier dan we hadden durven hopen. Cyrille is een harde werker met oog voor detail, maakt mooie én stoere foto’s die niet standaard en/of weeïg zijn (want dat wilden we vooral niet!), zoekt spannende invalshoeken en vangt toch alle belangrijke momenten. Chapeau voor zijn werk; wie iets stoers en eigentijds wil, zoek niet verder!” Tessel, april

Echt FANTASTISCH.. Wat een kunstwerkjes zitten er tussen..heel heel gaaf!
Kirsten, Februari 2017. Meer weten…

We hebben ze gevonden! En wat zijn ze leuk! Geweldig om deze dag zo her te kunnen beleven. Mooie herinneringen die prachtig en voor eeuwig zijn vastgelegd. We zijn er heel blij mee.
Marlot en Maarten, Januari 2019

“My wedding day was made so much more fun and creative by Cyrille. His accommodating manners at an expat wedding with 90 guests made our day. And the pictures were awesome ! He knows exactly what to look, which detail to focus on. The communication before and after the event was really good and the pictures were delivered in 4 days, which might have to be some kind of record ! Thank you so much, Cyrille and hope to have you back for a different occasion!”
Crina, September 2018

“We hebben vanavond ons fotoalbum ontvangen. We vinden hem erg mooi en zijn er heel erg blij mee!! Echt geweldig!”
Mark, December 2016″

“Wow, wat zijn de foto’s tof! We vinden ze echt geweldig. Ze geven zo goed de sfeer van de dag weer. We zijn vanmiddag teruggekomen uit Parijs, was echt een leuk terugkom cadeau.”
Anne, mei 2015

“Wauw, wat een prachtige foto’s!!! Ongelofelijk zo mooi!!
We zijn er heel blij mee en we laten je nog weten welke foto’s we bij willen bestellen”
Vera en Kamiel, Budget reportage, april 2016

“Hallo Cyrille, Wat een fantástische foto heb je ons gestuurd! Geweldig. We zijn heel benieuwd naar de rest! We hebben een heerlijke, ontspannen dag gehad en we zijn ook erg blij met jou. Je hebt echt overal, vanuit alle hoeken foto’s gemaakt zonder dat ik door had dat je er was .. (hoe doe je dat?)”
Margreeth, oktober 2014

“Wat een waanzinnig mooie foto’s! Enorm bedankt voor dit prachtige aandenken aan een hele mooie en bijzondere periode!”
Thera en Guido, Januari 2014

“…En wat zijn ze mooi. Je hebt zo’n bijzonder talent, Cyrille! Je hebt zo’n gevoel voor schoonheid, puurheid, compositie… Kortom, ik vind alles prachtig.”
Saskia, Januari 2014

“Dank voor de foto’s. Wat zijn ze mooi geworden, we genieten extra na met het zien van de foto’s.”
Bas en Jorien, November 2013

“Wij zijn ontzettend blij met de mooie foto’s die je hebt gemaakt. Foto’s van ons, maar ook veel foto’s van andere en daar zijn we erg blij mee! We gaan je zeker aandragen als fotograaf wanneer de gelegenheid daartoe is.”
Alex en Minke, Oktober 2013

“Hartelijk dank voor het opsturen van de usb-stick, we zijn zo blij met de foto’s!! Mike en ik zijn zelf ook n selectie aan het maken en willen die dan aan jou laten weten plus contact hebben over de indeling van het al album. Is dat oké?”
Mike en Christi, Juni 2013

“Twee weken gelden heb je de foto’s van de bruiloft van M en D gemaakt. Inmiddels heeft hij je sneak preview doorgestuurd en ze zijn prachtig! Nu gaan wij binnenkort ook trouwen…”
Antje en Daniel, Juni 2012

“Wat een ontzettend mooie foto’s zijn het geworden!
Het was een hele mooie dag en dat is ook te zien aan de foto\’s.
Bedankt voor jouw mooie en bovendien hele fijne bijdrage aan onze dag!”
Anneleen en Hans, Juni 2012

“We hebben de foto’s ontvangen en gisterenavond de selectie en enkele andere bekeken.
Wat een FANTASTISCHE foto’s! Het ene na het andere kunstwerk komt voorbij. We zijn er heel erg blij mee!”
Joris, Juli 2011

“We hebben net de foto’s bekeken, en ze zijn fantastisch! Superleuk. Zulke mooie foto’s en ze geven ook precies weer zoals het was. Perfecte herinneringen!!!! Dank je wel, echt ontzettend bedankt!”
Marte, December 2010

“We hebben gisteren ontzettend genoten!! en dit mede dankzij jou. Wij weten dan ook zeker dat het resultaat van de foto’s geweldig zal zijn.
Je aanwezigheid was een aanvulling op de dag en we willen je ontzettend bedanken.”
Stefanie, Augustus 2010

“Prachtig hoe je de fabriek hebt weten vast te leggen. Wow! We maakten het hele feest weer opnieuw mee. Erg leuk vonden we dat de meeste mensen niet door hadden dat je de foto maakte, wat het geheel heel spontaan maakte. En wat leuk dat je ons verraste met de fotofilm!”
Lisette, Mei 2010

“Toen we de cd’s hadden ontvangen waren we erg onder de indruk, maar het fotoboek maakt het echt af. Wat is hij mooi geworden! Wat een vakmanschap.\”
Lorin, Mei 2010

“We hebben al heel veel foto’s gezien (1000 + de selectie) en we waren er stil van, ze waren echt prachtig!
Het is echt ongelooflijk dat er eigelijk geen mislukte foto tussen zit, ze hebben allemaal wel wat speciaals.\”
Jojanneke en Jan Wijbrand, september 2009

“We hebben de foto’s op de DVD’s ook bekeken, fantastische fotos! Hele mooie portretten van mensen ook, je hebt ze helemaal te pakken!”
Erg leuk ook de teksten in het boek, je hebt er echt iets leuks van gemaakt, heel erg bedankt!!!”
Ayal en Ingrid, juni 2009

“Wij zijn erg blij met het resultaat! Zowel de reportage in Museumpark (tussen de geposeerde zitten er ook hele leuke spontane tussen) als de foto’s die je in en rondom het Koetshuis hebt gemaakt.
Hartstikke bedankt voor het vastleggen van deze dag, door jouw reportage kunnen we nog vaak terugkijken!\”
Marianne en Colin, juni 2009

“De foto’s waren super! We krijgen er veel complimentjes erover. Heel leuk. We willen binnenkort een boek gaan samenstellen. Dat wordt nog een hele klus met zoveel foto’s. ;-)”
Patricia, september 2008

“Nogmaals dank voor het enthousiasme! We zijn zelfs zonder de foto’s te hebben gezien al zeer tevreden!\”
Dustin, juli 2008

“Wij hebben een superdag gehad. Zoveel indrukken, zoveel lieve mensen! En jij hebt daar zeker een steentje aan bijgedragen, je was een perfecte fotograaf! Heel leuk om je er bij te hebben, de fietstocht vergeten we zeker nooit meer!”
Bregje juni 2008

“Ik wil je enorm bedanken voor de foto’s. We zijn er heel blij mee. Kirsten gaat voor ons een fotoboek maken en wat betreft de sfeer, die komt zeker terug op de foto’s. Je hebt mooie impressie fotos gemaakt.
Cyrille, ik zal je aanbevelen bij volgende feesten en huwelijken.\”
Robin, september 2007″;