Zakelijk portret voor je bedrijf, je CV of linkedin profiel

Een zakelijk portret? Laat uw succes vastleggen door je medewerkers een prachtige serie zakelijke portretten aan te bieden, of d.m.v. een zakelijke fotoshoot.

Presenteer jezelf op de meest optimale manier door bijvoorbeeld je LinkedIn profiel of pimp je CV, bedrijfspresentatie of bedrijfswebsite aan te passen met een foto die daarbij past. Wil je meer weten en mij reserveren voor een fotoshoot?

Zakelijk portret - Cyrille Maratray - foto-n-go
Zakelijk portret – Cyrille Maratray – foto-n-go

Zakelijke fotoshoot: Snel, efficiënt en op locatie

Zakelijke portretten moeten vaak in een klein tijdsbestek gefotografeerd worden, met een vaak strakke, professionele uitstraling. Dan zou ik op de locatie kunnen komen met al het nodige materiaal om de foto´s te maken met de uitstraling die jij en je bedrijf nodig hebben.

Een representatieve foto voor je medewerkers

Wil je, je bedrijf presenteren met een geheel strakke uitstraling? Of wil je alle medewerkers met een zeer positieve uitstraling of een mooie representatieve foto?

Als Showcase wil ik jullie graag het werk presenteren die ik in 2017 voor Sanquin heb gemaakt. Ik ben naar alle 54 locaties geweest om de bijna 3000 medewerkers op de foto te nemen.

 

Een profiel portret voor je Linkedin of CV

Het is bekend: een leuke foto vergroot je kans op succes bij sollicitatie. Een profielfoto kan je maken en breken. Ik help jou als sollicitant direct met een positieve en professionele profielfoto.  Ook voor een CV foto kunnen we in een studio, op locatie of bijvoorbeeld bij je thuis afspreken. Kortom : Succes verzekerd!

Een zakelijke bedrijfsreportage?

Moet je uitleggen hoe je bedrijf in elkaar zit? Of hoe je medewerkers werken en hoe jullie aandacht voor alle details voor jullie bedrijf hebben, klant of product? Heb je soms foto’s nodig voor jullie productpresentatie?

Omdat ik veel ervaring in reportages heb help ik  jullie graag met het maken van een effectieve en zakelijke bedrijfsreportage, met de bedoeling alle processen en schakels van het bedrijf van de bedrijf in beeld te brengen.