PhotoBooth bruiloft

Le Photo Booth van foto-n-go

Alle gasten zijn uitgenodigd voor jullie bruiloft. Ze hebben, net als jullie, veel aandacht besteed aan hun kleding en stijl. Geef je feest een extra boost met Le PhotoBooth bruiloft van foto-n-go met een professionele portretfotograaf.

Je ontvangt de beste en mooiste foto’s van jezelf en van je dierbaren. Daarnaast is Le PhotoBooth de geweldige activiteit op je bruiloft!

Voorbeeld: “Wedding in Amsterdam”

Le PhotoBooth als bindende activiteit

Kies je Le PhotoBooth bruiloft tijdens je receptie of feest? Bij deze momenten is perfect doordat het activiteit werkt als een magneet en continue enthousiast publiek trekt. Het is vrolijk, vrij en brengt een positieve sfeer tijdens de bruiloft.

Cyrille Maratray aan het werk
PhotoBooth bruiloft: Cyrille Maratray aan het werk

Fantastische portretten met een Portret-Booth

Om fantastische portretten te maken heb je enkele ingrediënten nodig. Daarvoor is het meest belangrijke de fotograaf. Omdat ik, als ervaren portretfotograaf de fotosessie begeleid, zal ik altijd jullie gasten helpen om met hun beste profiel voor de camera te staan.

Daarnaast heb je een goed apparaat nodig. Le PhotoBooth bruiloft is geen eenvoudige machine gekoppeld aan telefoon of iPad. Het is een zeer enthousiaste fotograaf met professioneel apparatuur; lampen, achtergrond, fototoestel en lens.

Feest me Le PhotoBooth van foto-n-go
PhotoBooth bruiloft met accessoires

Le PhotoBooth met of zonder bruidsreportage

Weet je dat je ook een fotoreportage kan koppelen aan Le PhotoBooth? Heb je nog geen bruidsfotograaf ingehuurd? Dan maak ik graag voor jullie een Exclusieve of Budget trouwreportage.

Heb je al een andere fotograaf geboekt? Dat is prima, ik kan makkelijk werken naast andere collega’s.

Le PhotoBooth van foto-n-go fotografeert overal in Nederland.

Ik reis door heel Nederland: van Amsterdam naar Groningen, van Maastricht naar Middelburg of van Rotterdam naar Enschede, alles kan! En bovendien reken ik geen reiskosten. Kijk snel of de datum nog beschikbaar is. 


Aanbieding

Kiezen jullie voor een reportage samen met Le PhotoBooth van foto-n-go? Dan bied ik jullie graag 10% korting!

Kijk ook op onze aanbiedingspagina.

Le Photobooth van foto-n-go

Photobooth in Amsterdam

Le photobooth at your party!

Funny picture made during a photobooth session

With your best friends

Chique photobooth

Cyrille Maratray working during a photobooth shooting