Bruidsfotograaf in Amsterdam en de rest van Nederland…

Op deze pagina ga ik je voorbeelden van bruiloften laten zien. Als je binnenkort gaat trouwen en je bent op zoek naar een bruidsfotograaf in Amsterdam wil ik je graag uitlegen hoe werkt een bruidsreportage van Cyrille. Wat kost het? Hoe kan ik meer informatie vragen of reserveer? Aan alle deze vragen lees je hieronder de antwoorden.

Cyrille Maratray
Cyrille Maratray

Voorbeelden

2.jpeg
2.jpeg
5.jpeg
5.jpeg
6.jpeg
6.jpeg
4.jpeg
4.jpeg
1.jpeg
1.jpeg
3.jpeg
3.jpeg
11.jpeg
11.jpeg
12.jpeg
12.jpeg
8.jpeg
8.jpeg
10.jpeg
10.jpeg
9.jpeg
9.jpeg
17.jpeg
17.jpeg
7.jpeg
7.jpeg
13.jpeg
13.jpeg
18.jpeg
18.jpeg
14.jpeg
14.jpeg
15.jpeg
15.jpeg
16.jpeg
16.jpeg

Alle momenten met alle foto’s!

Je kiest waar en wanneer ik begin, tot wanneer ik blijf. Ik blijf doorwerken naast jullie en jullie gasten. Jij ben degene die alles controleert en ontvang je werkelijk alle foto’s! Tijdens een fotoreportage volg ik jullie programma; de aankleding, ceremonie, kerk, diner, feest etc.

Elk eindresultaat is uniek, omdat ik de foto’s maak naar jullie wensen en stijl. Willen jullie ook een traditionele fotosessie? Dat kan, en ik neem graag de regie over als het nodig is.

Graag bewerk ik ook extra copies van de foto’s(zwart/wit, sepia…) zonder extra kosten. Hebben jullie een voorkeur voor een bepaalde bewerking? Hou je van een moderne, van een klassieke of een vintage bijwerking van de foto’s?  Laat het me weten en ik zorg voor de extra aandacht tijdens de digitale ontwikkeling/controle van de foto’s.

Willen jullie ook een fijne activiteit ‘Le PhotoBooth van foto-n-go‘ tijdens de receptie of het feest? Dat kan ik ook optioneel doen!

Bij het einde van de dag, ben je zeker om alles te hebben. Dat kunnen zo 1000 foto’s zijn! Dat wordt dan een lange avond met veel plezier foto’s kijken!

Fotoboeken

Optioneel bied ik verschillende fotoboeken op maat aan, naar jullie wensen en budget.

Wat kost het?

2 uur4 uur6 uur8 uur10 uur12 uur+
€495€595€800€1000€1200€1400

Reserveer nu! Of controleer de be van de je datum

Al meer dan 12 jaar fotografeer ik bruiloften in Amsterdam en heel Nederland. Het gaat om inmiddels honderden bruidsreportages. Weet je dat ik ook genomineerd ben voor de prestigieuze Bruid en Bruidegom award?

foto-n-go in een magazine

 Dat sommige van mijn bruidsreportages ook gepubliceerd zijn in bruidstijdschriften (altijd met toestemming van het bruidspaar).

Naam:

Email:

UW BERICHT: