Professionele fotoshoot studio, Amsterdam

Een strakke en levendige professionele fotoshoot?  Een representatieve en succesvolle uitstraling voor je zakelijke foto’s? Als je op zoek bent naar een professionele fotograaf in Amsterdam met veel studio ervaring ben je in onze ruime fotostudio in de Amsterdamse Pijp aan het goede adres. We maken puntgave zakelijke portretten die je in een pers-map, een CV of andere professionele presentatie kunt gebruiken.

Veel ervaring: CEO professionele fotoshoot

We bieden een uitgebreide en professionele fotoshoot in onze fotostudio in Amsterdam. In de eerste plaats word je geholpen door een zeer ervaren portret fotograaf. Dankzij zijn subtiele begeleiding ga je snel en soepel door de fotosessie.  Een fotoshoot duurt 40 minuten. Mocht je minder tijd hebben, passen we onze sessie aan, leuke uitdaging.

Wanneer je wilt, maken we verschillende foto’s in verschillende poses en in verschillende kledingstijlen. Zo krijg je levendige foto’s met een steeds andere uitstraling: van zakelijk tot casual, met dag of avond kleding. Het resultaat van de fotoshoot kun je gebruiken voor vele doeleinden: we maken ze in portret formaat en liggend (landscape).

“Een strakke en efficiënte fotoshoot met geweldige foto.

Ik ben zeer blij! Bedankt, Michiel”

Professionele fotoshoot in Amsterdam - Casual
Professionele fotoshoot in Amsterdam – Casual

Een ruime fotostudio in de Pijp in Amsterdam

Onze fotostudio in de Amsterdamse Pijp is uitgerust met het juiste licht en een passende achtergrond. Vanzelfsprekend af te stemmen op jouw specifieke behoeftes. Een rijke variatie aan lichtsfeer en achtergrond is mogelijk.

Zakelijke fotoshoot, fotostudio Amsterdam
Zakelijke fotoshoot, fotostudio Amsterdam

Duizend medewerkers op de fotoshoot? Dat kan!

Wanneer je honderden of zelfs duizenden medewerkers te fotograferen hebt, zijn we je man, we houden wel van een challenge. We hebben namelijk ook een mobiele fotostudio. We vliegen ‘m in rechtstreeks op locatie. Voor Sanquin hebben we 2000+ medewerkers gefotografeerd in de 54 locaties over heel Nederland. Vraag voor een vrijblijvende offerte, we rekenen een aangepaste prijs voor de mobiele fotoshoot.

Wat kost een fotoshoot? En wat ontvang je?

Een professionele fotoshoot van 40 minuten kost €125,-. Je ontvangt 6 foto’s in hoge resolutie. Deze zijn gecontroleerd en aangepast, klaar voor gebruik. Dat zijn dus de bewerkte foto’s digitaal in origineel formaat in kleur én eventuele gratis kopie in zwart/wit. Daarnaast krijg je een bestand met alle andere foto’s uit de shoot in preview voor eventuele bijbestelling.

Opties:

  • pasfoto
  • visagie
  • bewegende still, geanimeerd zakelijk portret
  • extra foto’s van de fotoshoot
  • extra collega op de foto
  • mobiele fotoshoot op locatie

Direct een professionele fotoshoot in onze Amsterdamse studio bestellen? Klik hier. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Een uitstekend LinkedIn profiel foto nodig?

Indien je een uitstekende LinkedIn profielfoto wil op locatie hebben we ook een ‘LinkedIn sessie’. Deze sessie van 20 minuten wordt op locatie gehouden met behulp van onze mobiele fotostudio. Kijk op deze pagina.