Huur de mobiele fotostudio voor je product presentatie

Showcase HKLiving

In de middag kom ik bij HK Living met mijn mobiele fotostudio : ‘Le PhotoBooth van foto-n-go’. Een groot openingsfeest is gepland voor de avond, met een klant presentatie, een feestelijke BBQ, ijs-wagen, DJ en het optreden van de zangeres Leona Philippo bekend uit het TV programma The Voice of holland.

Ik ben uitgenodigd om een doorlopende activiteit te bieden voor de gasten ben ik uitgenodigd. Tussen 17:00 en 21:00 sta ik in een brede witte kamer aangekleed met een groot schilderij, een paar stoelen, een bank en een tapijt. Er is ook een tafeltje met attributen.

Het is de bedoeling dat ik foto’s maak, portretten in deze feestelijke sfeer, en achteraf de foto’s geef om te downloaden. Ik heb dus tijdens de week ervoor een pagina ontwikkeld op mijn website waar de gasten kunnen met hun unieke nummer de foto kunnen terug zien, te downloaden, of eventueel te sharen op Facebook.

Mijn mobiele fotostudio tijdens HK Living shooting
Mijn mobiele fotostudio tijdens HK Living shooting

Een feestelijke activiteit

Het is een zeer drukke avond waar ik honderden portretten maak. Ik wissel steeds van setting: soms gebruik ik de stoelen voor het schilderij, soms gebruik ik alleen een licht met de witte muren als reflector, soms gebruik ik een licht die wat schaduw brengt voor een mooie en gekleurde kast. Soms plaats ik de gasten op een bank. Alles kan zolang het mooi is, in de sfeer van het feest en het brengen van variatie in de foto’s.

Le PhotoBooth van foto-n-go op locatie
Le PhotoBooth van foto-n-go op locatie

Le PhotoBooth is een echte succes. Gasten komen zeer enthousiast langs en vragen spontaan voor de soort portret dat ze willen (met of zonder decor/achtergrond, met of zonder attribut…)

Ook voor professionele portretten

Na haar optreden loopt Leona Philippo langs mijn mobiele fotostudio. Binnen een minuut hebben we een snelle sessie en meerdere stralende foto’s gemaakt. Deze prachtige foto is er een van!

The Voice of Holland: Leona Philippo bij Cyrille Maratray - foto-n-go
The Voice of Holland: Leona Philippo bij Cyrille Maratray – foto-n-go

Ben je benieuwd naar wat voor foto’s ik voor je zou kunnen maken met mijn ‘Le PhotoBooth van foto-n-go’? Neem dan snel contact met me op. Ik ben altijd open voor verschillende soorten opdrachten,  zeer flexibel, dus… Leg me maar je project uit!

Wil je ook profielfoto’s voor je bedrijf?

Neem dan snel contact met me op, ik sta open voor alle soort opdrachten.