Le PhotoBooth voor kinderfeest : Actie en memories!

Een licht activiteit en reportage voor je groep kinderen

Zoek je soms een originele activiteit voor een kinderfeest waar je tegelijk de kinderen bezig houdt en prachtige foto’s ontvangt?

Met ‘Le PhotoBooth voor een kinderfeest’ krijg je twee in een: Eerst een superleuke activiteit tijdens een verjaardagspartijtje. Het is een flexibele activiteit tussendoor het programma door van de kinderen. Naast de fotoreportage van het feest maak ik een aparte serie (met lampenset) fantastische portretten van de kinderen.

Bestel nu!

Le PhotoBooth voor kinderfeest
Le PhotoBooth voor kinderfeest

Hoe vaak ben je 9 jaar oud geworden?

Als ik nu denk aan mijn verjaardag toen ik 9 jaar oud werd, weet ik dat ik iets mis. Ik weet nog ongeveer wie mijn vrienden waren… Maar wat we deden, hoe we eruit zagen weet ik niet meer. En dat vind ik heel jammer.

Dat is precies waarom ik ‘Le PhotoBooth van foto-n-go voor een kinderfeest’ heb bedacht. Ik wil een schat van foto’s maken die over 50 jaar nog krachtig zal zijn en altijd een prachtig souvenir zal terug brengen.

Portretten om het ‘nu’ nooit te vergeten

Voor het maken van de portretten heb ik niet veel ruimte nodig; ik zet meestal een studiolamp in een kleine hoek van de ruimte.
In overleg met de begeleider kan ik zo op verschillende momenten van het feest portretten maken van de kinderen. Ik dwing ze niet, het is hun feest!

Kijk naar dit voorbeeld

Deze reportage was een cadeau voor een 5de verjaardag. Ik ben in het cafe met een set lampen aangekomen, mijn fototoestel en mijn ‘partydoos’. Dit feest duurde 2 uur. Ik heb een reportage met veel foto’s van de activiteiten; koeken bakken, cadeau’s uitpakken, liedjes en dans.

Ik had ook mijn mini studio voorbereid en kinderen kwamen ongedwongen voor de camera, voor een onvergetelijk portret.

C'est la fete! Kinderfeest met Le PhotoBooth van foto-n-go
C’est la fete! Kinderfeest met Le PhotoBooth van foto-n-go

Le PhotoBooth voor kinderfeest Aanbieding

Nu: 145e i.p.v. 245e Deze aanbieding is alleen geldig voor feesten in Amsterdam. Prijzen zijn exclusief BTW.

Voor grotere kinderen kan ik ook een workshop en presentatie over fotografie geven met eventuele hands on.

Le PhotoBooth ook voor product presentatie

Weet je ook dat ‘Le PhotoBooth van foto-n-go’ een activiteit heeft die ook verrassend kan zijn voor een activiteit voor je bedrijf. Je klanten, medewerkers of vrienden kunnen voor de camera komen tijdens een productpresentatie of klanten cocktail avond! Kijk hier voor inspiratie.