Fotoshoot zakelijk: Professionele profielfoto voor je LinkedIn

Een nieuwe professionele profielfoto voor je LinkedIn

Zeker weten dat jij of je collega’s een goede profielfoto hebben? Voor een betere uitstraling van je cv is dit het goede adres? Ik maak portretten en professionele LinkedIn profielfoto’s. Deze worden gemaakt op lokatie met mijn mobiele fotostudio.

Een goede LinkedIn fotograaf in Amsterdam

Ik heb ontzettend veel ervaring in portretten maken. Van kleine tot grote bedrijven heb ik duizenden medewerkers geportretteerd. Tot mijn klantenkring reken ik onder andere  KLM en Sanquin. Voor alle duidelijkheid: Ik maak portretten, geen pasfoto’s. Ik neem de tijd en maak verschillende series. Alle portretten zijn uniek.

Pimp up jouw cv: Je staat er goed op!

Ben je klein, lang, dun of stevig gebouwd;  Ik haal het beste in jou naar boven. Samenvattend: interactie , actie, samenwerking,  begeleiding en vertrouwen.

Direct een afspraak maken?

portraits: Cyrille Maratray
Profielfoto LinkedIn: Cyrille Maratray

Een korte sessie, maximaal resultaat

Om de kosten van de sessie te beperken, organiseer ik een slimme ‘LinkedIn fotosessie’, daarom duurt de fotosessie maximaal 20 minuten.

Bovendien ontvang je binnen 3 dagen een professionele foto met nabewerking in hoge resolutie. Tevens krijg je ook een kopie in kleiner formaat dat je direct als profielfoto op LinkedIn kan plaatsen.

Vervolgens stuur ik je een mapje met alle andere gemaakte foto’s. Daarnaast zijn deze zijn los met nabewerking voor een kleine prijs bij te bestellen.

Dus een professionele foto: mooi, persoonlijk, niet saai en voor iedereen.

Executive portret?

Is een LinkedIn profielfoto niet genoeg? Wil je een meer uitgebreide serie, of zoek je een foto voor je pers-map of andere doeleinden? Dan ben je zeker bij mij aan het goede adres. Als je wilt weten, hoe groot je persoonlijke betrokkenheid wordt gewaardeerd, kijk dan op de volgende pagina.