Wedding in Amsterdam – photoreportage and portrait booth

Mijn opdracht afgelopen zaterdag was het maken van een bruidsreportage met als thema: “Wedding in Amsterdam”. Als bruidsfotograaf kom ik op interessante locaties. Die week maakte ik een fotoreportage in de Schreierstoren, in de grachtengordel van oud Amsterdam.

Kort en krachtig! Budget fotoreportage + photo-booth

Het bruidspaar heeft gekozen voor het arrangement: 4 uur fotoreportage plus 2 uur photo-booth. Tijdens het voorgesprek hebben we de wensen nog een keer doorgenomen en op elkaar afgestemd. Een gedegen voorbereiding is het halve werk. De plechtigheid vond plaats in een zaal met veel mensen en ramen met lastig licht. Mijn keuze was natuurlijk licht te gebruiken.

Meer over mijn Budget reportages?

Wedding in Amsterdam

Wedding in Amsterdam

Een fotosessie hoort bij een Wedding in Amsterdam!

Het is in oud Amsterdam altijd de moeite waard de zijstraatjes in te lopen. Even weg van de grote toeristen drukte, vinden we vaak rustige mooie decors! Ideaal voor een aparte fotosessie. Direct licht, diffuus licht, tegenlicht, zelfs avond-of nachtlicht, al dit licht kan ik gebruiken voor een sfeervolle reportage!

Fotosessie Bruiloft in Amsterdam
Fotosessie Bruiloft in Amsterdam

 

Een fotobooth? Echte portretten voor mooie gasten!

Het arrangement werd uitgebreid met een portret-booth/photo-booth. In de barruimte beneden had ik mijn apparatuur geïnstalleerd. Het doel was mooie portretten te maken van iedereen die het wilde. De gasten hebben veel aandacht besteed aan hun uiterlijk, stijl en kleding. Dit verdient voor de eeuwigheid vast gelegd te worden.

Een gastenboek plus foto’s van jullie gasten

Het tekenen van het gastenboek is hèt moment voor gedenkwaardige foto’s.

Fotobooth in Amsterdam
Fotobooth in Amsterdam

Meer informatie over mijn fotobooth? Hier is meer.

Happy client’s review in google:

CS

My wedding day was made so much more fun and creative by Cyrille. His accommodating manners at an expat wedding with 90 guests made our day. And the pictures were awesome ! He knows exactly what to look, which detail to focus on. The communication before and after the event was really good and the pictures were delivered in 4 days, which might have to be some kind of record ! Thank you so much, Cyrille and hope to have you back for a different occasion!