Trouwalbum

Veel mensen denken dat ze geen trouwalbum nodig hebben na hun bruiloft. Als we de foto’s maar hebben, denken ze. En dat klopt ook: de foto’s kun je afdrukken, vergroten, schenken en delen. Maar wat doe je met de 1500 foto’s van een Exclusieve reportage die je na de bruiloft ontvangt?

Na een paar keer kijken blijven de foto’s vaak ergens in een folder zitten, verborgen op je harde schijf. De foto’s worden na verloop van tijd steeds moeilijker te vinden op je computer en je doet er steeds minder mee.

Foto’s van de hoogste kwaliteit van de mooiste dag van je leven horen niet verstopt te zitten in een folder op je computer. Deze foto’s verdienen alle aandacht en komen afgedrukt in een fotoalbum het beste tot hun recht.

Een trouwalbum bekijk je met plezier.

De foto’s zijn vakkundig geselecteerd en georganiseerd. Het is een fantastische manier om op je bruiloft terug te kijken.

Aanbod Foto-n-go:

Er zijn veel verschillende soorten fotoalbums. Er is verschil in de afmetingen, het materiaal van de omslag, het aantal pagina’s, de dikte van de pagina’s en het belangrijkste: de soort binding.

Mijn LUXE-fotoboeken zijn zeer mooie, tastbare objecten, die jullie met trots aan anderen kunnen laten zien. Het materiaal van de fotoboeken uit de luxe categorie kun je zelf kiezen. De omslag/cover is bijvoorbeeld in echt leer te bestellen, met of zonder acryl foto. Voor de omslag zijn alle denkbare kleuren mogelijk. Daarnaast kun je kiezen voor een stijlvolle opbergdoos die het album beschermt. Het album wordt met de hand gebonden, pagina voor pagina.

Een fotoboek kan je ook delen, bijvoorbeeld met je ouders. Een extra ‘album voor de ouders’ hoeft niet duur te zijn; je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleiner formaat.

Een uitstekend en onvergetelijk cadeau voor jullie dierbaren!

Naast mijn LUXE-collectie bied ik de categorie MIDDEN-albums aan. Deze zijn maar liefst 50% goedkoper! Hiervoor worden andere materialen gebruikt, zoals een linnen omslag en een gelijmde binding, waardoor de prijs de helft goedkoper uitvalt dan van een LUXE-album!

Mijn goedkoopste aanbod is het BASIS album. Een prima fotoboek van 30cm bij 30cm met 36 pagina’s. Het heeft een hardcover omslag met een foto naar keuze.

Opmaak fotoalbum

De vormgeving doe ik altijd zelf. Een boek wordt pas gedrukt op het moment dat jullie groen licht geven. Ik stuur jullie een pdf van hoe het boek er uit gaat zien. Vervolgens kunnen jullie eventuele aanpassingen doorgeven, totdat jullie helemaal tevreden zijn. Dat is het moment dat ik het naar de drukker stuur. Ik stel het trouwalbum graag voor jullie samen. Uiteraard kunnen jullie zelf alle foto’s kiezen die in het album moeten komen en dit aan mij doorgeven. Of we doen het 50/50: ik maak een eerste opzet en jullie sturen de aanpassingen door. Uiteindelijk is het jullie album, 100% voor jullie gemaakt!

Mijn tip:

Bestel een fotoalbum; de foto’s komen in een boek veel beter uit (ik heb zelf lang gedacht dat het niet nodig was, maar ik had ongelijk)