Geboortefotografie

Een ode aan het moment, een zwangerschap een prachtige herinnering, aan je pasgeboren kind. Tijdens een reportage van de geboorte Ik maak foto’s op een rustige plek en op een veilige manier, bijvoorbeeld bij jullie thuis.

Een unieke herinnering aan een vluchtig moment, authentiek en in de huisstijl van foto-n-go.

Een geboortefotograaf met ervaring

Geboortefotografie is een intieme gebeurtenis. Net na de geboorte ontwikkelt de situatie, de relatie tussen mensen en het kindje zeer snel.

Je kind verandert per uur en een paar dagen later, zonder dat je het weet, is  er al veel veranderd. Daarom is een fotoreportage ontzettend belangrijk bij de geboorte.

familie-fotograaf | foto-n-go
familie-fotograaf | foto-n-go

De geboortedag van jullie kind in beeld

Als geboortefotograaf begrijp ik de situatie waarin moeder en kind zicht bevinden en ik werk op een discrete en professionele manier. Met een geboortereportage van ongeveer een uur kan ik een reportage maken met sprekende portretten van jullie kind. Ik maak ook een ‘portret van de dag’: een mini reportage over jullie tijdens deze eerste mooie dagen. Met foto’s van het huis, kaarten, kleding, etc… pak ik de details van jullie bijzondere dag.

 

pasgeboren kind, familie fotograaf Cyrille Maratray
pasgeboren kind, familie fotograaf Cyrille Maratray

Wat krijg je met de geboortereportage?

Je ontvangt alle foto’s, in ware grootte. Ik check alle foto’s en geef ook veel extra kopies met passende filters. Deze foto’s kan je zelf gebruiken voor in een boek. Wil je ze weggeven of delen… alles kan!

Ik kan uiteraard een boek voor jullie maken.

Een geboorte fotoreportage boeken? Klik hier.