Een top bruidsreportage – 800€ all in!

Een mooie bruidsreportage voor 800€ inclusief reiskosten? Met deze budget fotoreportage heb je de beste kwaliteit, en nog eens zeer voordelig. Je bent zeker dat alle belangrijke momenten terug ziet in jouw bruidsreportage! De allerbeste foto’s voor minder geld.

Je kiest voor deze huwelijksreportage omdat je gaat voor een geweldige fotograaf met veel ervaring. En ook omdat je de allermooiste foto’s ontvangt: ‘La selection du chef’, et voila! Deze reportage is een goedkoopere variant van mijn ‘Exclusieve‘ bruidsreportage.

Geen reiskosten binnen Nederland.

Natuurlijk werk ik wanneer je wilt en waar je wilt. Geniet verder van je dag, achteraf zal je niks missen! Denk aan de voorbereiding/aankleden, ceremonie, fotosessie, groepsfoto, de receptie en het feest, etc. Alles wat jij wilt, zit erin.  Jij hebt een voordeligere bruidsreportage zonder enkele concessie op de kwaliteit van de foto’s of de reportage!

bruidsreportage foto-n-go
bruidsreportage foto-n-go

Een bruidsreportage van 6 uur voor 800€ all in!

Ik, jullie bruidsfotograaf, volg jullie door de dag. Ik maak foto’s van alle gebeurtenissen en veel portretten. Tijdens de post-productie zorg ik een brilliante selectie. Alle foto’s van deze selectie zijn voorbereid tot aan de details voor optimaal gebruik. Denk hierbij afdrukken, delen en het plaatsten in een fotoboek.

Vervolgen ontvangt je gemideld binnen 8 dagen de allerbeste foto’s.

Wil je minder of meer dan 6 uur fotografie? Dat kan!

Op is op! Ik kan maar één bruiloft fotografeer per dag. Neem snel contact op met mij zodat ik check als ik nog beschrikbaar ben.

Naam:

Email:

UW BERICHT:

Alle foto’s zijn bijgewerkt in de bruidsreportage!

Jullie ontvangen de ‘selectie van de chef’. De selectie bestaat uit 80 foto’s in hoge resolutie – uiteraard de beste, plus 10 gratis copies. Deze extra foto’s worden gemaakt naar inspiratie van de fotograaf. Bijvoorbeeld met kleuren filters: Zwart-wit, vintage, dramatisch, etc.

Voor deze budget bruidsreportage van 6 uur ontvang je ook alle overige preview foto’s in klein. Wil je van deze preview de foto in hoge resolutie nabestellen? Dat kan per stuk.  Wil je meer foto’s ontvangen? Ik bied verschillende package aan (power-packs), al vanaf 2e per stuk!

Wil je alle foto’s ontvangen?

Dat is zeker mogelijk! Met mijn Exclusieve reportage ontvang je vaak meer dan 1000 foto’s voor één trouwdag. Jullie missen geen enkel moment van jullie bruiloft.

Optie 1: Met een photobooth – portret booth?

Kies je voor een Budget bruidsreportage met mijn photobooth? Dan bied ik jullie 20% extra korting op deze feestelijke 2uur fotoactiviteit!

Met deze photobooth heb je een geweldige en vrolijke activiteit voor alle gasten. Iedereen kan voor de lens komen voor het maken van een mooi portret. Als professionele fotograaf weet ik perfect de regie in hand nemen zodat er geweldige portretten worden gemaakt.

Daarna geniet je van de foto’s en bovendien kan je ze nog cadeau geven aan je familie en vrienden, of aan bedankje gebruiken! Goed te weten dat deze portretten een geweldige combinatie zijn met een gastenboek. Plaatst naast het gastenboek mijn photobooth en het werkt direct!

Optie 2: Fotoboek

Optioneel bied ik verschillende fotoboeken aan op maat, naar jullie wensen en budget. Bestel je boek samen met je reportage en ontvang 20% korting op het boek!

Optie 3: Extra foto’s

Wil je extra foto’s naast de ‘selectie van de chef’? Bestel dan vooraf (i.p.v. achteraf) een power-pack met extra foto’s en ontvang extra 20% korting! Ik bied power-packs aan van 20, 50, 100 en 200 foto’s. Deze foto’s kies je vanuit het ‘preview’ bestand waarin zit alle andere foto’s vindt. Perfect aanvulling op je Budget reportage met gehele controle over je eigen budget!

Alle genoemde prijzen zijn geldig voor een bruiloft in Nederland, inclusief reiskosten!