Bedrijfsuitje in Amsterdam – Fotoshoot en portretten

Heb je binnenkort een zakelijke bijeenkomst? Wij organiseer een gezellig, inspirerend activiteit voor je bedrijfsuitje in De Pijp, het buisende buurt van Amsterdam. We maken foto’s en geven tips/ spoedcursus portretfotografie.  Daarna ga je zelf experimenteren als fotograaf samen met je groep met veel “hands on” camerawerk!

bedrijfsuitje in Amsterdam – fotoshoot en portretten
Bedrijfsuitje in Amsterdam – fotoshoot en portretten

Originele teambuilding voor uw bedrijf

Kies deze activiteit voor bedrijfsuitje, dat is slim! Jullie gaan een gezellig 2 uur happening beleven.

Onze bedrijfsactiviteit is meer dan een workshop fotografie met veel “hands on”. Na een kortuitleg zijn jullie aan de slag, met portretten gemaakt door onze professionele fotograven. Samen met je collega´s op foto’s.

En dat is niet alleen! Achteraf ontvangen jullie geweldige foto’s voor jullie bedrijf! Het mooie plus punt is dat je kan de foto’s gebruiken! Denk aan bijvoorbeeld voor jouw eigen Intranet, social media (LinkedIn, Facebook, Twitter) of je bedrijfs sales folder en product presentatie!

Een dynamische bedrijfsactiviteit in de fotostudio

We zijn Cyrille en Emilio, twee fotograven en we welkomen jullie team in de fotostudio van Emilio, in het midden van De Pijp, Amsterdam.

We hebben twee set voorbereiden – klassiek zwartwit en kleuren fotografie.  Zo is de studio een zeer inspirerende en dynamische omgeving. En jullie kunnen dus experimenteer met verschillende stijl. Wissel van decor, van groeps collega en kreeg nieuwe inspiratie! Zo zie je letterlijk je collega’s onder een andere licht.

Ontdek het magie van fotografie met je bedrijf

We hebben ook een verassing voor jullie!

We hebben een bijzonder zelfgemaakt constructie te gebruiken voor deze activiteit. Bedien onze zelfgemaakte constructie: een gigantisch oud analoog fototoestel gekopelde met moderne en digitaal fotografie. Door het gebruik van deze constructie begrijp jij de fundament van  fotografie. Deze experimentele apparaat is functionneel en  is een echt feest magneet tijdens onze bedrijfsuitje activiteit.

Na de “Bedrijfsuitje Amsterdam” sessie

Jullie ontvangen een foto per deelnemer gemaakt door onze professionele portretfotograaf. Vervolgens ontvangen jullie de beste foto’s die jullie zelf hebben gemaakt.

Kortom, de bedrijfsuitje fotoshoot is een

  • Originele happening van 2 uur in de Pijp, Amsterdam
  • Fotoshoot gemaakt en begeleid door een kunstenaar en professionele portretfotograaf
  • Tips/Spoedscursus portretfotografie
  • Veel “hands on”
  • Mooi portretten

 

zowel individuele als groepsfoto’s.

Eerst krijg je ruim de tijd voor haar en make-up (zelf mee te nemen),

Uiteraard worden alle bestelde foto’s professioneel bewerkt

Goed prijs!

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”All images”]