Bruidsreportages, portretten en photobooth activiteit​

“Toen eenmaal de grote dag was aangebroken heeft Cyrille, de bruidsfotograaf uit Amsterdam, geen enkel moment stilgezeten. Op het moment dat je klik hoorde van de camera was hij alweer weg om een nieuwe foto te maken. Hij barste van de ideeën, zag allerlei mogelijkheden voor het maken van een foto. Het is duidelijk een gevoelsmens waardoor hij het moment goed weet vast te leggen.”

Kijk naar de trouwreportage van Rob en Bente, een bruidsreportage van Cyrille Maratray, dé bruidsfotograaf uit Amsterdam.

Inspiratie voor je trouwdag

Ik ben Cyrille Maratrayprofessionele trouwfotograaf en heet je welkom.
Als gespecialiseerd bruidsfotograaf voor meer dan 12 jaar creëer ik moderne bruidsreportages. Wanneer je inspiratie zoekt, vind je op mijn site veel originele en krachtige foto’s. Ook ga je een knallende en nieuwe activiteit vinden voor je feest en/of receptie: Le Portret-booth
Le PhotoBooth bruiloft is geen eenvoudige machine gekoppeld aan telefoon of iPad. Het is een zeer enthousiaste fotograaf met professioneel apparatuur; lampen, achtergrond, fototoestel en lens.

 

Momenteel reken ik voor mijn bruidsreportages geen reiskosten binnen Amsterdam en hele Nederland! 

Een trouwfotograaf voor stoere bruidsreportages

Het verhaal van jullie dag wordt gefotografeerd ofwel vanaf de voorbereidingen tot aan het feest ga je alle momenten terugzien.
Jouw eigen bruiloft is uniek. Alle aandacht die je hierin hebt gestoken, bijvoorbeeld een speciaal strikje, je favoriete bloem, een gedicht voor je geliefde. Deze aandacht wil je terugzien in jouw bruidsreportage. Ik zorg ervoor dat ik jullie creativiteit vang via al deze details die jouw dag groot maakt! Meer weten over mijn bruidsfotografie? 

 

Fun activiteit voor jullie gasten

Er is nog een reden te kiezen voor de bruidsfotograaf uit Amsterdam. Niet alleen voor een fotoreportage, maar ook voor een bijzondere, originele activiteit tijdens je bruiloft kan je bij mij terecht; Le Portret-Booth heeft de kracht van 10 photobooths!
Als professionele portretfotograaf ontvangt ik alle gasten en maak bijzondere portretten. Deze activiteit is een echte magneet die continu publiek aantrekt. Een vrolijke ‘entertainment’ op jullie feest.
Daarnaast ontvangen jullie prachtige professionele foto’s van alle gasten. Portretten die jullie trots maken, trots om te delen met al jullie dierbare vrienden en familie.

Ik help je graag mee jullie dag onvergetelijk te maken!

foto-n-go werkt samen met bruidsfotograaf-uit-Amsterdam.nl

Portretten voor je CV of bedrijfspresentatie

Zakelijke portretten, LinkedIn profielfoto

Een strakke en levendige professionele fotoshoot?  Een representatieve en succesvolle uitstraling voor je zakelijke foto’s? Als je op zoek bent naar een professionele fotograaf in Amsterdam met veel studio ervaring ben je aan het goede adres. Naast trouwfotografie is portret maken mijn andere specialiteit. Ik maak puntgave zakelijke portretten die je in een pers-map, je LinkedIn profiel, een CV of andere professionele presentatie kunt gebruiken. Goed te weten: met mijn mobiele fotostudio reis ik de hele land door om professionele fotoshoot te maken.

Mijn foto’s en klanten, ondere andere:

Bruidsfotograaf, portretfotograaf en photobooth

Meer weten over mijn zakelijks portretten?