Budget fotoreportage voor je bruiloft

De Budget fotoreportage voor je bruiloft, zeer voordelig

Met deze Budget fotoreportage voor je bruiloft geef je uit wat jij wilt en kies je wat jij wilt! Zo kan iedereen mij als hun bruidsfotograaf boeken en genieten van mooie foto’s!

Je krijgt exact dezelfde kwaliteit foto’s en de reportage heeft hetzelfde bijzondere, unieke karakter als van een Exclusieve reportage. Net zo indrukwekkend, helder, spontaan, mooi en fris!

Cyrille Maratray - Budget fotoreportage voor je bruiloft
Een Budget fotoreportage voor je bruiloft? Voorbeeld van foto.

Wat krijg je met een Budget bruidsreportage?

Je ontvangt mijn selectie foto’s in ware grootte plus alle overige foto’s in een preview. Met de preview kan je de echte foto’s eventueel nabestellen.
Je kan ze per stuk kopen maar ook in powerpacks. Dat zijn voordelige packages van 20, 50, of 100 foto’s die je zelf uitkiest uit de preview.
Een goede manier is via FTP. Je download direct de foto’s, snel en gemakkelijk.
Wil je liever alle foto’s ontvangen? Zie dan mijn Exclusieve reportages.

Al de foto’s die ik voor je maak, zijn op zichzelf al een waar kunststuk. Alle samen in een reportage versterken elkaar nog meer.
Ook in een Budget reportage is de impact van allen tezamen nog groter. Een reportage is een geheel. Het is een samenvatting van een bijzondere dag, die in stijl perfect bij elkaar passen tot een boeiend geheel. Een boeiend geheel, omdat mijn reportages dynamisch zijn en er is veel variatie. Ik gebruik verschillende fotografische technieken die niet gebruikelijk zijn in de bruidsfotografie, waardoor er briljante foto’s ontstaan.

Dat doe ik speciaal om de kijker te blijven entertainen. Ik wil door middel van de foto’s overbrengen hoe bijzonder jullie dag was! De sfeer, liefde en emotie springlevend! Dat is mijn passie!

‘Le PhotoBooth van foto-n-go’

Op zoek naar een echte leuke activiteit tijdens het feest ?
Ik maak sprankelende portretten van de gasten op je feest met ‘Le PhotoBooth van foto-n-go’ een mobiele fotostudio.

Optioneel: fotoboeken

Optioneel bied ik verschillende fotoboeken op maat aan, naar jullie wensen en budget.