‘Exclusieve’ Bruidsreportage

De Exclusieve bruidsreportage: Een echte documentaire

Als eerste wil ik je uitleggen over mijn bruidsreportages in het algemeen: mijn specialiteit is het maken van moderne reportages zoals een echte documentaire. Mijn beste product is de Exclusieve bruidsreportage. Je ziet alle belangrijke momenten samen met de mooie portretten van jullie gasten en de kleine details in de reportage. 

Het wordt een compleet verslag van jullie dag met een journalistiek en kunstzinnig tintje. 

Wat voor persoon is de fotograaf?

Ik heb ruime ervaring binnen de fotografie en voor mijn werk word ik gerespecteerd: van de nominatie voor de BruidsfotoAward dat georganiseerd wordt door het tijdschrift ‘Bruid en Bruidegom’ tot een fotoreportage in het blad ‘Witwedding’.

Naast mijn kwaliteit als fotograaf ben ik als persoon erg makkelijk in de omgang. Deze eigenschap is belangrijk voor het maken van spontane foto’s! Bovendien ben ik erg flexibel ingesteld.

Een grappige groepsfoto tijdens een exclusieve bruidsreportage
Een grappig groepsfoto tijdens een exclusieve bruidsreportage – Cyrille Maratray

Alle momenten van de bruiloft, plus…

Tijdens een fotoreportage volg ik jullie programma; de aankleding, ceremonie, kerk, diner, feest etc.

Elk eindresultaat is uniek, omdat ik de foto’s maak naar jullie wensen en stijl. Willen jullie ook een traditionele fotosessie? Dat kan, en ik neem graag de regie over als het nodig is.

Graag bewerk ik ook extra copies van de foto’s(zwart/wit, sepia…) zonder extra kosten. Hebben jullie een voorkeur voor een bepaalde bewerking? Hou je van een moderne, van een klassieke of een vintage bijwerking van de foto’s?  Laat het me weten en ik zorg voor de extra aandacht tijdens de digitale ontwikkeling/controle van de foto’s.

Een bruidsreportage met alle foto’s!

 

Met de Exclusieve bruidsreportage ben jij degene die alles controleert en ontvang je werkelijk alle foto’s!

Je kiest waar en wanneer ik begin, tot wanneer ik blijf. Ik blijf doorwerken naast jullie en jullie gasten. Willen jullie ook een fijne activiteit ‘Le PhotoBooth van foto-n-go‘ tijdens de receptie of het feest? Dat kan ik ook optioneel doen!

Bij het einde van de dag, ben je zeker om alles te hebben. Dat kunnen zo 1000 foto’s zijn! Dat wordt dan een lange avond met veel plezier foto’s kijken!

 

Fotoboeken

Optioneel bied ik verschillende fotoboeken op maat aan, naar jullie wensen en budget.

Liever een Budget reportage?