TEST Portretten pagina

Portretten en fotoportretten maken is mijne tweede specialiteit. Aangezien dat ik voor bedrijven of particulier werk, maak ik verschillende portretfoto’s. Denk aan profielfoto’s of representatieve portret voor een bedrijf. Maar denk ook aan een verjaardagfeesten en andere mooie familie souvenir. Verder werk ik zoveel in natuurlijke licht op locatie of in het studio. Dus het is zoveel in heel Nederland als in Amsterdam. Als laatste bied ik een geweldige foto activiteit: Le PhotoBooth van foto-n-go. Er is altijd een mooie gelegenheid om een mooi portret te maken!

Zakelijke portretten

medewerkers op Portret

Hoe wil je je medewerkers op foto hebben? Wil je een profielfoto op locatie of een uitgebreide studio fotoshoot? Voor een representatieve CEO foto aanraad ik een professionele fotoshoot in studio, zie hier.

Wil je alle medewerkers van een bedrijf op foto voor een vlotte, natuurlijke en positieve uitraling. Dan kom ik op locatie met mijn mobiele fotostudio. Kijk naar de showcase Sanquin gemaakt in 2017, meer dan 2000 medewerkers gefotografeerd in de 54 locatie door hele Nederland.

Heb je alleen een profielfoto of je linkedin nodig? Dat kan! Ik werk overal in Nederland. Lees hier meer over de mogelijkheiden.

Een fotoactiviteit voor jullie klant of productpresentatie

Naast deze foto’s sta ik klaar met een geweldige bedrijf activiteit. Huur De mobiele fotostudio. Een unieke activiteit voor je klanten of product presentatie. Meer over de mobiele fotostudio lees je hier.

Familie portretten

Vervolgens werk ik ook voor particulieren. Ik maak verschillende familiefoto’s. Denk aan zwangerschapsfoto’s, geboortefotografiebaby foto’s. Omdat ik hou van activiteit, bied ik voor de grotere kinderen Le PhotoBooth tijdens een kinderfeest,  tiener of sweet16 foto’s, etc… Kortom voor alle fase in je familie leven kan ik een foto voor je maken!

Wanneer je een feest of verjaardag heb, sta ik met mijn ‘Le PhotoBooth van foto-n-go’ activiteit, zie hieronder. Daarnaast maak ik ook (bruids)reportages of groepsportretten. Ten slot heb ik een geweldige activiteit: De Vrijgezellenfeest fotoshoot in Amsterdam. Kijk hier onder en voor wat concrete voorbeelden hier.

Speciale foto-activiteiten

vrijgezellenfeest: Fotoshoot in fotostudio Amsterdam

Met de bedoeling een originele activiteit, bied ik een Vrijgezellenfeest fotoshoot in Amsterdam. Onze vrijgezellenfeest fotoshoot in de fotostudio in de Pijp is een arrangement van 2 uur. We maken foto’s en geven een spoedcursus portretfotografie.  Daarna ga je zelf experimenteren als fotograaf samen met je groep met veel “hands on” camerawerk! Meer weten?

Le PhotoBooth voor verjaardag en Sweet16 party

Wat een leuk idee dacht ik: “Sweet sixteen”. Ouders hebben een middag programma georganiseerd voor de 16de verjaardag van hun dochter. Eerst gaat de tiener samen met haar vrienden naar een workshop visagie. Daarna wordt er een fotoshoot gemaakt. Portretten maken en fotoshoot tiener. Dat is precies waar ik goed in ben! Kijk voor meer informatie.