Vroegboekkorting! | Trouw aanbieding

Mis dit niet! Vandaag heb ik deze bijzondere trouw aanbieding: Een vroegboekkorting van 25% op alle Exclusieve reportages!

Vroegboekkorting! Grote bruidsfotografie met mooi aanbieding
Vroegboekkorting! Grote bruidsfotografie met mooi aanbieding

Hoe werkt het? Het is een vroegboekkorting. Trouw je na 21-Aug-2024? Aangezien jullie lang van tevoren bezig zijn geweest met de voorbereidingen, wil ik jullie helpen om snel de juiste bruidsfotograaf te boeken.

Wees dan snel en maak gebruik van deze 25% korting op alle Exclusieve fotoreportage! Deze is geldig als je een Exclusieve reportage boekt vanaf minimaal 2 uur fotografie. Boek je me voor een hele dag, dan krijg je een flinke korting! Maar wat is mijn ‘Exclusieve’ reportage lijn?

De Exclusieve reportages

Met mijn Exclusieve reportage ontvang je alle foto’s!

Tijdens een fotoreportage volg ik bijvoorbeeld jullie programma bij de aankleding, ceremonie, kerk, diner, feest etc. Je kiest waar en wanneer ik begin, tot wanneer ik blijf. Ik blijf doorwerken naast jullie en jullie gasten. Natuurlijk ben jij degene die alles controleert en ontvang je werkelijk alle foto’s!

Meer weten over de Exclusieve reportages? 

 

Le PhotoBooth van foto-n-go

Indien jullie kiezen voor mijn ‘Le PhotoBooth van foto-n-go’ naast een Exclusieve reportage geef ik jullie extra korting! Daar bovenop  geef ik 10% extra korting op deze fantastische activiteit tijdens de receptie of het feest.

Hier lees je meer over ‘Le PhotoBooth van foto-n-go’ tijdens een bruiloft

 

Altijd vrijblijvende offertes!

Ben je te laat voor een vroegboekkorting? Omdat je te laat bent begonnen met het zoeken van de juiste trouwfotograaf dan zou ik je graag willen helpen met de bruidsfotografie voor jullie trouwdag. Een kans is dat ik al geboekt ben voor die dag. Dan heb ik nog wel een collega aan te bieden. Mail me dan rustig de details van jullie dag (datum, locatie van de start, hoeveel uren fotografie, interesse in een boek of Le PhotoBooth…) en ik kan altijd een vrijblijvende offerte sturen.

 

Je kan deze vroegboekkorting aanbieding kan alleen combineren met Le PhotoBooth korting .

Trouwen in het buitenland, Cyrille Maratray
Trouwen in het buitenland, Cyrille Maratray