foto-n-go bestaat 10 jaar – 10x trouw aanbiedingen en kortingen!

Cyrille Maratray | foto-n-go
Cyrille Maratray | foto-n-go

 

Sinds eind 2008 ben ik fulltime fotograaf. Om deze 10 jaar te vieren bied ik drie trouw aanbiedingen naar keuze.

  • Hoge korting op je fotoreportage
  • Een gratis photobooth
  • Een gratis trouwalbum

Reageer snel: De eerste tien bruidsparen komen in aanmerking.

Fulltime professionele fotograaf sinds 2008: trouwaanbiedingen!

Wat een werk heb ik gemaakt sinds 2008! Ten eerste, duizenden portretten, familiefoto’s en honderden bruidsreportages. Voor bedrijven heb ik ook events, reportages en veel medewerkers gefotografeerd.

Daarnaast heb ik ook een eigen winkel, fotostudio en galerie geopend in hartje Amsterdam. Dus… ontzettend veel ervaring! Ik reis iedere dag met mijn mobiele fotostudio om te fotograferen en kom graag bij je langs.

Over aanbiedingen gesproken… Er zijn diverse aanbiedingen waaruit een je een keuze kun maken.

foto-n-go bestaat 10 jaar
foto-n-go bestaat 10 jaar

1/ Hoge korting op je bruidsreportage

Ik geef korting op een populaire trouwreportage van 6 uur fotografie. Je ontvangt de ‘selectie van de chef’ plus veel gratis kopiëen van de foto’s. (Budget reportage). Alleen nu van e675 i.p.v. e800!  En… inclusief reiskosten binnen Nederland. 

Ik maak twee soort reportages: met de Exclusieve ontvang je alle foto’s. Een goedkope variatie is de Budget reportage, met de selectie van de chef.

Kortom reageer snel, want ik geef maar 10 x deze bijzondere aanbieding. Bovendien kan ik maar één bruiloft per dag maken! Op is dus echt op.

Naam:

Email:

UW BERICHT:

2/ Mooie portretten met mijn gratis photobooth

Intussen heb je misschien al een bruidsreportage geboekt en de plaats waar ik de foto’s ga maken. Leuk! Aangezien je al een bruiloftsreportage hebt, geef ik een ander soort korting. Voor mijn 10 jarig jubileum bied ik je één uur fotoboothspeciale portretten t.w.v. e245 helemaal gratis!

Wanneer je meer wilt weten over deze bijzondere portret booth, klik hier.

Alleen geldig in combinatie met een bruidsreportage gemaakt door Cyrille.

3/ Gratis fotoboek of gratis trouwalbum

Boek snel een Exclusieve of Budget trouwreportage van Cyrille en geniet van een gratis fotoboek. Dit boek van 36 pagina’s uit mijn ‘midden’ collectie wordt gratis gemaakt en verstuurd. (Klik) hier zie je voorbeelden van  boeken en trouwalbums.

 

Slechts één korting mogelijk. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Bij gebruikmaken van een voucher vervalt de korting.

10x trouw aanbiedingen en kortingen!
Let op! Er zijn slechts tien aanbiedingen!