Trouwfotograaf provincie Gelderland – Showcase: Bruiloft van Britt en Luuk

Als trouwfotograaf reis ik door hele Nederland. De provincie Gelderland is een van mijn favoriete en gelukkig kom ik vaak in. Ooit heb ik bruidsreportages in Arnhem, Nijmegen, Zaltbommel, Wijchen, Zutphen, Nunspeet, Barneveld, Harderwijk, Wageningen, en nog veel meer… Deze keer kwam ik terug in een zeer bekende trouwstad Wijk-bij-Duurstede. Anders gezegd ben ik een ’trouwfotograaf provincie Gelderland’, met ervaring, enthousiasm en altijd passie!

Ik ben wel vaker bij het kasteel van Wijk-bij-Duurstede gekomen. Toch ging ik een bijzonder en originele locatie ontdekken voor de reportage van Britt en Luuk: De imposante Prinses Irenesluizen.

Een trouwfotograaf begint zijn dag vroeg

Onze dag begon heel vroeg. Daarom ging ik de nacht voor de bruiloft in een hotel bij Amerongen slapen. Dat is vlakbij Wij-bij-Duurstede en rond 8 uur s’ochtends stond ik laar bij de deur van de bruid. Nadat een goede kennis maken met de familie ging ik de eerste foto’s van mijn trouwreportage maken. Ze zijn in de intimiteit van de familie, voorbereiding; haar en make-up, etc. Dan kwam de bruidegom.

Trouwfotograaf provincie Gelderland
Trouwfotograaf provincie Gelderland
Statie portret met bruidsmeisjes op de pont
Statie portret met bruidsmeisjes op de pont
Klaar voor de trouwceremonie
Klaar voor de trouwceremonie

Een originele locatie voor de fotosessie

Nadat we met de ontmoeting moment klaar waren, ging we voor de fotosessie. We kon een prachtige decor gebruiken voor onze fotosessie: De sluis! Industriel decor voor een bruiloft werken altijd. Voor zoveel zwartwit of kleuren foto’s kan ik de vorm, de schaduwen en contrast zeer goed gebruiken. Doch deze eigenschappen, is het vrij simpel: ik word continu geinspireerd om nieuwe foto’s maken!

Bruidsreportage in originele locatie
Bruidsreportage in originele locatie
trouwdag: Foto's bij de Sluis
trouwdag: Foto’s bij de Sluis
fotosessie
fotosessie

Een originele trouwfotosessie

De bruidsmeisjes en bruidsjochie verdienen ook een mooie fotosessie! S’avonds ging opeens een mooi licht voorschijn. Perfect om initiative te nemen extra aan de bruidsmeisjes en jongen!

Mooi portretten van bruidsmeisjes en bruidsjongen tijdens bruiloft
Mooi portretten van bruidsmeisjes en bruidsjongen tijdens bruiloft

Reacties van het bruidspaar

Britt

5 ster

“Fantastische ervaring, echt een vakman. Cyrille heeft foto’s gemaakt op onze bruiloft en je krijgt hele mooie en bijzondere foto’s. Juist de spontane momenten zijn prachtig vastgelegd. Hij geeft goede tips en ziet overal een mooie compositie in, waar hij nog gelijk in heeft ook! Heeft er oog voor, kan het iedereen aanraden. Bedankt Cyrille voor de prachtige dag, je hebt veel toegevoegd en plezier achteraf bezorgd met je mooi vastgelegde herinneringen!”

Zoek jij ook een goede trouwfotograaf in provincie Gelderland?

Ik hou van bruidsfotografie en in alle regio te komen fotografeer. Kortom kom ik graag in jouw regio voor een bruidsreportage. Misschien ga je trouwen, of ken jij iemand die binnenkort ga trouwen… Neem dan snel contact op via deze pagina. Alle offertes zijn vrijblijvende!