Trouwfotograaf, portretfotograaf en PhotoBooth

Ik ben een trouwfotograaf die stoere bruidsreportages maakt. Daarnaast maak ik bijzondere portretten. Denk aan familieportretten of profielfoto’s van medewerkers, event fotografie, geboortefotoreportages, (kinder)verjaardagen, sweet-sixteen fotoshoots, etc. Met mijn eigen mobiele fotostudio zorg ik voor verrassende fotomomenten zoals “Le PhotoBooth van foto-n-go” en “Vrijgezellenfeest fotoshoot in Amsterdam”.

Cyrille Maratray, bruidsfotograaf in Amsterdam en heel Nederland
Cyrille Maratray, trouwfotograaf in Amsterdam en heel Nederland 

“Wow, we hadden op zijn website al gezien dat Cyrille mooie foto’s kon maken, maar de reportage van onze trouwdag was toch nog mooier dan we hadden durven hopen.” Tessel, Lees verder

Trouwfotograaf: stoere en mooie bruidsreportages

Bruidsfotografie voor iedereen! Met groot enthousiasme en veel energie maak ik bruiloft reportages. Je kunt kiezen tussen twee producten: Exclusieve met alle foto’s of Budget. Voor elk budget zorg ik voor geweldige foto’s, maar bij de Exclusieve krijg je meer keus.

Een perfecte aanvulling van je bruiloftreportage is mijn mobiele fotostudio ‘Le PhotoBooth bruiloft’! Ik kom als ervaren portretfotograaf en laat jullie en je gasten poseren voor de camera in de stijl en sfeer die past bij jullie bruiloft. Vol plezier, verassingen en vooral mooie portretten! Meer weten over mijn Bruidsfotografie?

Foto genomineerd voor de Bruid en Bruidegom award - Cyrille Maratray, foto-n-go
Foto genomineerd: Bruid en Bruidegom Award – Bruiloft fotograaf Cyrille Maratray, foto-n-go

Een happening: PhotoBooth met fotograaf

Le PhotoBooth van foto-n-go

Een aantrekkelijke activiteit voor tijdens receptie, feest of productpresentatie: ‘Le PhotoBooth van foto-n-go’. Deze foto activiteit is vergelijkbaar met een foto booth die je op station aantreft, met als zeer belangrijk verschil: alle foto’s zijn gemaakt onder begeleiding van een professionele portret fotograaf. Meer weten over ons PhotoBooth

De feest barst los! Trouwfotograaf Cyrille Maratray - www.foto-n-go.com
Het feest barst los! Trouwfotograaf: Cyrille Maratray

foto-n-go werkt samen met bruidsfotograaf-uit-amsterdam.nl